Az S2 Ökoház

Az S2 Ökoházat a IX. kerületen, a Sobieski János utca 2. szám alatt építjük.

Ez a projektünk már a 11. geotermikus fűtés-hűtés rendszerű Öko Ház.

A Sobieski J. 2-4. társasházban 75 db különböző méretű lakásból választhatnak a jövőbeni tulajdonosok, mindemellett, 26 db pinceszinti, 21 db földszinti teremgarázs-beálló és 8 db tároló kapott helyet. A Öko Társasházaink következő üteme a Középső-Ferencváros megújult környezetében, kiváló közlekedés mellett, mégis egy csendes, egy irányú utcában épül. Pár perc sétával több villamosvonal, illetve a 3-as metró is könnyen elérhető. A közelben számos üzlet és több bevásárlóközpont is kiszolgálja a lakókat. A gyermekeket játszóterek és parkok várják, a fiatalok több étterem közül is választhatnak. A társasház lakói Középső- Ferencváros legnagyobb zárt parkjának csendjét és nyugalmát is élvezhetik. Mindez a kényelem 21. századi technikai megoldásokkal párosul. A geotermikus rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati melegvíz ellátás is geotermikus energiával történik. A geotermikus energiaellátás segítségével olyan új, a 21. század elvárásainak megfelelő lakásokat építünk, amely alacsony rezsi költsége mellett energiatakarékos, környezetbarát és allergiamentes is.

A Öko Társasházaink lakásait azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy modern otthonokban, egészséges környezetben, energiatakarékos lakásokban, környezetkímélő módon éljenek, ugyanakkor függetleníteni szeretnék magukat az energiaszolgáltatóktól.

A lakások magas műszaki tartalommal, 1. osztályban készülnek: a padló és mennyezetfűtés nyáron hűtésként funkcionál, így olyan, mint ha minden lakás légkondicionálással lenne ellátva. A rendszer által télen-nyáron biztosított állandó hőmérséklet a legkímélőbb és legegészségesebb az emberi szervezet számára. Mindezek mellett lakásaink vételára nem haladja meg a hagyományos (központi gázkazános) építésű lakások árait. Így az ár-érték arány ezeknél a lakásoknál a legkedvezőbb a vásárlók számára.

A társasház lakásainak energetikai minőségi besorolása a legmagasabb: AA++kategória. Az ilyen geotermikus energiaellátással épült új lakások vásárlása nemcsak komfort kategóriában jelent magas szintet, hanem stabil és értékálló befektetést is nyújt a vásárlók számára!